VENEVUOKRAUS

Jatka purjehduskautta tai hae uusia maisemia ja kulttuureja!

Tarjoamme vuokraveneitä Espanjasta, Ranskasta, Italiasta, Maltalta, Kroatiasta, Montenegrosta, Kreikasta,Turkista.ja Karibialta.

Tutustu tarjontaamme valikko-otsakkeen VENEVUOKRAUS avulla! Jos sinulle ei ole riittävää kipparikokemusta tai haluat muuten vain purjehtia rennosti, niin voimme järjestää sinulle joko paikallisen tai suomalaisen kipparin. Myös purjehdus muiden venekuntien kanssa kimpassa on varteenotettava vaihtoehto, katso flotillapurjehdukset.

KURSSI- JA RETKIPURJEHDUKSET SEKÄ FLOTILLAT

Olemme järjestäneet Välimeren purjehduksia eri maissa ja alueilla jo 25 vuotta. Tule mukaan!
Voit olla aloittelija tai jo kokenut konkari, meillä on vaihtoehtoja kaikille. Purjehdimme yhdellä tai useammalla veneellä tilanteesta riippuen.

Kurssipurjehdukset noudattavat Purjehduksenopettajat PORY ry:n koulutusohjelmaa (katso kuvaus valikosta KOULUTUS). Kurssitaso voi olla aloittelijoille tarkoitettu Purjehtijakurssi tai aloitteleville kippareille tarkoitettu Saaristopäällikkökurssi tai itseään kehittäville kippareille tarkoitettu Rannikkopäällikkökurssi. Viikon mittaiset kuusi purjehduspäivää sisältävät purjehdukset jättävät aikaa myös turismille ja rennolle ajanvietolle. Purjehdusviikon aikana pystymme opastamaan jokaista oppilasta lähtötasosta eteenpäin. Tule mukaan ja aloita hieno harrastus lämpöisissä olosuhteissa!

Retkipurjehduksilla voit osallistua purjehdukseen haluamallasi aktiviteetilla ja ottaa retki rennosti loman kannalta.

Flotillapurjehduksilla purjehdimme monen veneen voimin yhdessä samaa reittiä ja samalla aikataululla. Porukan ytimen muodostavat kurssi- ja retkiveneet, joiden mukaan voit liittyä omalla porukallasi. Tämä on helppo ja rentouttava tapa aloittaa Välimeren kipparointi, saat viikon aikana monipuolista tukea niin reittisuunnittelun kuin veneen tekniikankin suhteen. Saat flotillapurjehduksien palvelut ja tuen venevuokraan sisältyen, jos olet vuokrannut veneen meidän kauttamme.

Varaukset ensi kaudelle ovat alkaneet

Voit siis osallistua alla mainituille purjehduksille joko kurssioppilaana tai retkeläisenä. Näillä purjehduksilla on aina suomalainen kippari tai kurssipurjehduksilla suomalainen kouluttaja.
 Päivämäärä Päivät Purjehdusalue Kurssi   Retki
       Koodi Hinta  Koodi Hinta
 16.-23.4.22 La - la Rodos, Kreikka KRK2210 725 KRR2210 675  T
 23.4.-30.4.22 La - la Rodos, Kreikka KRK2211 795 KRR2211 725  T
 30.4.-7.5.22 La - la Rodos, Kreikka KRK2212 795 KRR2212 725
 11.-18.6.22 La - la Ateena, Kreikka KRK2221 795 KRR2221 725  M

24.9.-1.10.22 La - la Trogir, Kroatia  CRK2221  795  CRR2221  725
 1.-8.10.22 La - la  Ateena, Kreikka  KRK2241  795  KRR2241  725
 T = vene on täynnä
 M = veneeseen saattaa tulla tilaa
 Yllämainittujen hintojen lisäksi maksettavaksi tulee purjehduksen muuttuvat kulut, kuten syöminen veneessä, polttoaineet, loppusiivousl ja vastaavat. Kreikassa viikon purjehdus tarkoittaa noin 120-150 eur per henki ja Kroatiassa hiukan enemmän.

Voit tulla mukaamme varaamalla porukallesi oman veneen. Kimppapurjehdus on hauskaa!
Jokainen hankkii omat lentonsa. Lähdemme yleensä liikkeelle aloituspäivän jälkeisenä aamuna. Purjehdustamme varten varatut veneet ovat  käytössämme aloituspäivänä klo 17:ään mennessä.  Takaisin lähtösatamaan palaamme poislähtöä edeltävänä päivänä  illansuussa ja vene pitää luovuttaa viimeisenä päivänä klo 9:ään mennessä.